Onze visie

YARDS is ‘boodschapper': wij handelen niet voor onszelf maar treden op voor anderen. Met de boodschap van onze opdrachtgever spreken wij de debiteur of wederpartij aan. Als wij gelden ontvangen dragen wij deze vervolgens weer af aan onze opdrachtgever onder aftrek van de gemaakte kosten. Boodschapper ‘pur sang' dus.

Het is echter niet zozeer wát wij doen waarmee wij ons onderscheiden. Maar de wijze waaróp wij dat doen.

  • YARDS handelt professioneel, creatief, eerlijk en vriendelijk

Meedenken met onze opdrachtgevers. Initiatieven nemen op basis van kennis en ervaring. In kansen denken en niet in problemen. Reële kosten inzichtelijk maken en in rekening brengen bij de juiste partij. Creatief en innovatief zijn. Open en eerlijk communiceren. Daar mag u ons op aanspreken.

  • YARDS incasseert met hart voor de zaak en met hart voor de mens.

Als ondernemer tussen de ondernemers begrijpen wij als geen ander het belang om de post dubieuze debiteuren tot een minimum te beperken en (te) lang uitstaande vorderingen snel en effectief te incasseren. Hiervoor zetten wij ons optimaal in met een zakelijke en tegelijk menselijke aanpak. Vanuit de overtuiging dat dit de beste aanpak is.

  • YARDS laat u niet wachten

Wij beschikken over een goed doordacht automatiseringsysteem en een krachtig netwerk van deurwaarders. Dit resulteert in een efficiënte werkwijze en een snelle verwerkingstijd van zowel eenmalige opdrachten als grotere volume-opdrachten. Geen onnodige wachttijden dus.

Spreekt dit u aan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.